Vaihda sijaintia

O’Keeffe’s Working Hands

Taattu apu erittäin kuiville ja halkeileville käsille

Kuiva iho on monen ammattilaisen riesa rakennustyöläisistä puutarhureihin ja sairaanhoitajiin. Meidän lupauksemme on tehdä parhaita mahdollisia ihonhoitotuotteita henkilöille, jotka tekevät töitä käsillään.

Working Hands ei tunnu rasvaiselta eikä siihen ole lisätty hajusteita. Se kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoasi mahdollistaen sen paranemisen. Käsiesi terveydestä huolehtiminen tuntuu hyvältä, pitää kädet työkykyisinä ja estää muiden vakavampien ongelmien kehittymisen.

100 %:n tyytyväisyystakuu

Saatavilla purkki (96 g), tuubi (85 g) OSTOPAIKAT

MIKSI SE TOIMII

O’Keeffe’sin erittäin tiivistetyt alkuperäiset koostumukset kehitettiin antamaan lievitystä hyvin kuivalle iholle, vähentämään kuivuutta ja tarjoamaan pitkään kestävää kosteutta.

Mikäli ihon luonnollinen suojakalvo vaurioituu, se voi lisätä veden haihtumista, ihon kuivumista ja halkeilua. O’Keeffe’s-voiteet suojaavat ihoa veden haihtumiselta sekä lisäksi keräävät ilmankosteutta iholle. Suojaava kalvo säilyttää kosteuden iholla ja hidastaa kosteuden haihtumista.

PARHAAT TULOKSET

Levitä pieni määrä tuotetta päivän mittaan aina tarvittaessa. Käytä käsien pesun jälkeen, peseytymisen jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa, koska tällöin erittäin kuivan ihon kosteutus toimii parhaiten.

Kuvat: Kuvat käsistä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Kahden viikon käytön jälkeen.
Voidetta levitettiin ennen nukkumaanmenoa ja kolme kertaa päivässä. Tulokset voivat vaihdella.