Vaihda sijaintia

O’Keeffe’s Working Hands Käsivoide

Taattu apu erittäin kuiville ja halkeileville käsille.

Rakennusmiehistä sairaanhoitajiin, kiireisistä vanhemmista kosmetologeihin; jatkuva käsillä työskentely voi olla kova haaste iholle. Kuiva ja halkeileva iho voi vaikeuttaa päivittäistä elämää huomattavasti. Siksi päätimme kehittää tuotteen erityisesti paljon töitä käsillään tekeville.

O'Keeffe's Working Hands -käsivoide paitsi palauttaa ihon kosteuden, myös antaa iholle sen tarvitsemaa suojaa. Tehokkaasti kosteuttava, rasvaton ja hajusteeton tuotekoostumuksemme toimii yhtä tehokkaasti kuin kätesi tekevät töitä.Osta nyt:

TUOTETIEDOT

 

 

O’Keeffe’s Working Hands- käsivoide kehitettiin erityisesti heille, jotka tarvitsevat apua eniten. Ainutlaatuinen, tiivistetty tuotekoostumuksemme kehitettiin kosteuttamaan ja antamaan pitkäkestoista kosteutusta erittäin kuiville ja halkeileville käsille. 

 

Mikäli ihon ylimmät suojakerrokset ovat hyvin kuivia, ihon on vaikeampi säilyttää sitä luontaista kosteustasoa, jota terve iho tarvitsee. Seurauksena on kuiva ja halkeileva iho. O’Keeffe’s Working Hands- käsivoide paitsi estää kosteuden haihtumista iholta, se myös kerää ilmankosteutta iholle mikä auttaa ihon nopeaa kosteutusta.

Käsivoiteemme muodostama suojaava kalvo säilyttää kosteuden iholla ja hidastaa kosteuden haihtumista.

 

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä O’Keeffe’s Working Hands -käsivoidetta päivän aikana tarpeen mukaan. Levitä vain pieni määrä kerrallaan, tiivistetty tuotekoostumuksemme kosteuttaa hyvin tehokkaasti!

Iho ennen ja jälkeen tuotteen käytön

Ainesosat

Ihonhoidon kulmakiviä ovat korkealuokkaiset ainesosat.Tuotteemme valmistetaan korkealuokkaisista, kaikkein tehokkaimmista ainesosista. Varmistamme, että jokainen valmistamamme purkki tai tuubi täyttää tarkat laatuvaatimuksemme.

Purkki:

Ingredients: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Octyldodecyl Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Paraffin, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Allantoin, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 85, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4

Tuubi:

Ingredients: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Paraffin, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Propylene Glycol, Octyldodecyl Stearate, Polyquaternium-10, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Hydroxide, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 85, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4

Palkinnot

UKK:t

O’Keeffe’s Working Hands– Käsivoide on valmistettu käytettäväksi aikuisilla, siksi emme suosittele sen käyttöä lapsilla.
Pyydä lisäneuvoja terveydenhoidon ammattilaiselta.

Sekä Working Hands Käsivoiteemme että Healthy Feet -jalkavoiteemme toimivat samalla periaattella eli kosteuttavat kuivaa ja halkeilevaa ihoa, mutta niissä on toisistaan poikkeava, omanlaisensa tuotekoostumus.
Healthy Feet -jalkavoiteen tuotekoostumus sisältää allantoiinia, joka läpäisee kovan ja paksun ihon, jota tyypillisesti esiintyy kuivissa kantapäissä ja jalkapohjissa.

Palauta tuotteen käyttämätön osuus ja ostokuittisi osoitteeseen:
Gorilla Glue Europe Ltd. t/a O’Keeffe’s Company
SEAB Finland Oy
Iskoskuja 3 C 136
FI-01600 Vantaa