Vaihda sijaintia

O’Keeffe’s Skin Repair Vartalovoide

Taattu apu erittäin kuivalle iholle

O'Keeffe's Skin Repair -vartalovoide on täydellinen kosteusvoide erittäin kuivalle iholle. Se on myös riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön. Ainutlaatuinen, tiivistetty tuotekoostumuksemme sisältää erittäin tehokkaasti kosteuttavia ainesosia. Kliinisissä kokeissa voiteemme on todettu korjaavan ja hoitavan kaikkein kuivintakin ihoa – lähes välittömästi. Pitkäkestoisesti, jopa täydet 48 tuntia kosteuttava vartalovoiteemme kestää jopa suihkussa käynnin!Osta nyt:

TUOTETIEDOT

 

 

Kun ihon luonnollinen suojakerros vaurioituu, se on alttiimpi kosteuden haihtumiselle, joka johtaa ihon kuivumiseen ja kutinaan. O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoide paitsi auttaa korjaamaan ja hoitamaan kuivaa ihoa se myös estää kosteuden haihtumista iholta.

Ainutlaatuinen tuotekoostumuksemme imee kosteutta ympäristöstään ja muodostaa ihoa suojaavan suojakerroksen, joka estää kosteutta haihtumasta. Pitkäkestoinen, jopa täydet 48 tuntia kosteuttava koostumus – heitä hyvästit kuivalle iholle! 

Levitä vain pieni määrä kerrallaan – ainutlaatuinen tuotekoostumuksemme kosteuttaa hyvin tehokkaasti! Ainutlaatuinen, korkealuokkaisia ainesosia tuotekoostumuksemme kosteuttaa erittäin tehokkaasti, vain pieni määrä riittää. Toista käsittely päivän aikana tarpeen vaatiessa.

Iho ennen ja jälkeen tuotteen käytön

Ainesosat

Käytämme enemmän tehokkaimpia kosteutusaineita, jotta voiteesta saadaan eniten hyötyä.

Pumppupullo/Tuubi:

Ingredients: Aqua, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Polydecene, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Distearyldimonium Chloride, 1,2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-10, Diazolidinyl Urea, Beeswax, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Disodium EDTA, Laureth-4, Laureth-23, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate

Palkinnot

UKK:t

Tuotetta ei testata eläimillä. Eläinkokeet valmiilla kosmetiikkatuotteilla kiellettiin EU:ssa vuonna 2004, kosmetiikan ainesosia koskeva lisäkielto tuli voimaan vuonna 2009.
Uskomme vakaasti eläinten oikeuksiin: emme tee minkäänlaisia eläinkokeita emmekä palkkaa toisia testaamaan puolestamme.
Pyrkiessämme tarjoamaan turvallisia ja tehokkaita tuotteita kuluttajille, investoimme samalla voimakkaasti tämän alueen tutkimuksiin tunnistaaksemme ja edistääksemme vaihtoehtoja eläinkokeille.

O’Keeffe’s Skin Repair -voide sisältää mehiläisvahaa eikä siten sovi vegaaneille.

Palauta tuotteen käyttämätön osuus ja ostokuittisi osoitteeseen:
Gorilla Glue Europe Ltd. t/a O’Keeffe’s Company
SEAB Finland Oy
Iskoskuja 3 C 136
FI-01600 Vantaa