Vaihda sijaintia

O’Keeffe’s Skin Repair

Hoitaa taatusti erittäin kuivan, kutiavan ihon

O’Keeffe’s Skin Repairin on kliinisesti osoitettu tarjoavan välittömän helpotuksen kosteuttamalla ja suojaamalla kuivumista vastaan jopa 48 tunnin ajaksi – teho kestää siis täydet kaksi päivää! O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoide on pitkäkestoinen koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon ja tarjoaa pitkään kestävän helpotuksen. Se on suihkunkestävä ja auttaa estämään kuivan ihon ärtymisen.

O’Keeffe’s Skin Repair on saatavana seuraavina kokoina – tuubi 190 ml, pumppupullo 325 ml

Available in Tube 190ml, Pump 325ml OSTOPAIKAT

MITEN SE TOIMII

Ihon luonnollinen suojakerros voi vioittua, mikä aiheuttaa kosteuden haihtumisen sekä ihon kuivumisen ja kutinan. O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoide ei ainoastaan suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta, vaan myös lisää ihon kosteutta. Suojakerros, joka sulkee tämän kosteuden sisäänsä jopa 48 tunnin ajaksi ja vähentää haihtumisnopeutta.

PARHAAT TULOKSET

Levitä pieni määrä O’Keeffe’s Skin Repairia kuivalle iholle – muuta et tarvitse. Käytä uudelleen tarpeen mukaan päivän aikana.

Ihoa esittävät valokuvat: Ihon ennen- ja jälkeen-kuvat kahden viikon käyttöjaksolta. O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoidetta on levitetty ennen maata menoa ja kolmesti päivässä. Tulokset saattavat vaihdella.