Vaihda sijaintia

O’Keeffe’s Healthy Feet Jalkavoide

Taattu apu kuiville ja halkeileville jaloille.

Jalkamme kannattelevat meitä koko päivän, joten ei ole ihmekään, että jalkamme kaipaavat joskus hieman huolenpitoa. Kuivien ja halkeilevien jalkojen pelastus on O'Keeffe's Healthy Feet- jalkavoide, jonka ainutlaatuinen, tehokkaasti kosteuttava tuotekoostumus auttaa elvyttämään kuivaa, halkeilevaa ihoa, takuuvarmasti.

O'Keeffe's Healthy Feet- jalkavoide on tehokkaasti kosteuttava, mutta samalla myös tarpeeksi hellävarainen erittäin kuivien ja halkeilevien jalkojen päivittäiseen kosteutukseen. Jalkavoiteemme ei vain lievitä ja korjaa jalkojen erittäin kuivaa ja halkeilevaa ihoa vaan se myös nostaa ihon luontaista kosteustasoa ja säilyttää sen iholla pitkään.Osta nyt:

TUOTETIEDOT

 

 

Terveen ja hyvinvoivan ihon perusta on riittävä kosteutus. Kun ihon pintakerroksista loppuu niiden elintärkeä elementti, vesi, iho ei enää kykene toimimaan oikein ja alkaa esiintyä ihon kuivumista, hilseilemistä ja rohtumista.

 

O’Keeffe’s Healthy Feet- jalkavoide sisältää korkean glyseriinipitoisuuden, joka auttaa ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa. Tuotekoostumuksemme sisältää erittäin tehokkaasti kosteuttavaa aineosaa nimeltään allantoiini. Allantoiini on ainesosa, joka tehokkaasti läpäisee kovan ja paksun ihon, jota tyypillisesti esiintyy kuivissa kantapäissä ja jalkapohjissa. Ja mikä parasta, se toimii nopeasti. Jopa vain kahdessa päivässä kuivat ja halkeilevat jalat voivat olla historiaa!

 

Levitä O’Keeffe’s Healthy Feet -jalkavoidetta tarpeen mukaan päivän aikana. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä O’Keeffe’s Healthy Feet- jalkavoidetta jalkojen kuorinnan jälkeen – siten kosteusvoide kykenee tunkeutumaan jalkapohjien paksumman ihon läpi ja vaikuttamaan vielä tehokkaammin.

Iho ennen ja jälkeen tuotteen käytön

Ainesosat

Tuotekoostumuksemme sisältää reilusti tehokkaaseen kosteutukseen vaadittavia laadukkaita ainesosia, joten pieni määrä voidetta riittää.

Purkki:

Ingredients: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Octyldodecyl Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Paraffin, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Allantoin, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 85, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4

Tuubi:

Ingredients: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4, Allantoin, Paraffin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Octyldodecyl Stearate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 85

Palkinnot

UKK:t

O’Keeffe’s Healthy Feet -jalkavoide on kehitetty tuomaan helpotusta ja apua erittäin kuivalle iholle, joka myöskin luokitellaan ongelmaihoksi.
Mutta koska jokaisen iho on erilainen, suosittelemme tuotteen testaamista ensin pienelle alueelle varmistaaksesi tuotteen soveltuvuuden omalle ihollesi.
Jos et ole tuotteeseemme täysin tyytyväinen, tarjoamme 100 %:n tyytyväisyystakuun.