Vaihda sijaintia

Tietoja meistä

O’Keeffe’s Companyn tarina alkoi yli 20 vuotta sitten Kalifornian ja Oregonin rajaseudun kuivalla alueella, jonka nimi on Klamath Basin.

Bill O’Keeffe oli maanviljelijä, jolla oli diagnosoitu diabetes. Hän viihtyi raskaassa ja ruumiillisessa työssään. Ankara elämäntapa vaati veronsa käsien ja jalkojen iholta. Billin tytär Tara huomasi isänsä kroonisesti kuivan ihon aiheuttamat kivut ja halusi löytää ratkaisun.

Tara hyödynsi farmaseutin taitojaan ja kehitti ja testasi isänsä kanssa erilaisia koostumuksia keittiössään usean vuoden ajan. Lopulta hän kehitti tuotteen, joka toimi paremmin kuin mikään muu. Se oli peruskoostumus, josta syntyivät O’Keeffe’s Working Hands käsivoide ja useita vuosia myöhemmin O’Keeffe’s for Healthy Feet -jalkavoide, O’Keeffe’s Lip Repair -huulivoide ja O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoide.

O’Keeffe’s Company on edelleen perheyritys. Bill ja Tara O’Keeffen kehittämien alkuperäisten koostumusten erinomaisen laadun siivittämänä yritys on sitoutunut jatkamaan heidän perintöään – kehittämään ihonhoitoratkaisuja, jotka toimivat yhtä ahkerasti kuin sinä teet töitä.

 

scroll to view history

 • 1990

  Tara O’Keeffe kehittää alkuperäisen O’Keeffe’s-käsivoidekoostumuksen

 • 2000

  O’Keeffe’s Working Hands tulee yleisesti myyntiin Yhdysvalloissa

 • 2012

  O’Keeffe’s Working Hands tulee ensimmäistä kertaa saataville Isossa-Britanniassa

 • 2017

  O’Keeffe’s Working Hands ja Healthy Feet tulevat ensimmäistä kertaa saataville Suomessa

 • 2018

  O’Keeffe’s Working Hands tuubi ja Lip Repair- huulivoiteet tulevat myyntiin koko Suomessa

 • 2019

  O’Keeffe’s Skin Repair- vartalovoide lanseerataan markkinoille